donderdag 19 november 2015

Knipper Kikker spel review


leuk knipper kikker spel kopen - speelgoed van het jaar

Sinterklaas en Kerstmis komen er weer aan! Moet jij ook nog inkopen doen voor de feestdagen, dan is dit leuke spel misschien wel iets voor jou. Knipper Kikker is een nieuw spel van Goliath voor kinderen van 6 jaar en ouder. Lees snel deze uitgebreide review!

Waar kan ik het spel Knipper Kikker kopen?

Wil je ook dit speelgoed kopen? Het Knipper Kikker spel is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Top1toys.nl, speelgoedshop.nl, Spellenrijk.nl, Toy-city.nl, Wehkamp.nl etc.

Hoe werkt het Knipper Kikker spel?

Bij Knipper Kikker moet de speler die aan de beurt is (de kikker) de kikkerbril op zetten. Voordat het spel begint moeten de ogen van de bril gesloten zijn. De andere spelers hebben allemaal één beker. Eén speler moet een vlieg onder zijn beker verstoppen. Wanneer de bril wordt aangezet, gaan de ogen willekeurig open en dicht. Nu is het de bedoeling dat de andere spelers de vlieg aan elkaar doorgeven door te schuiven met de bekers. Dit moeten ze zo stiekem en snel mogelijk doen, dus het liefst wanneer de ogen van de kikkerbril dicht zijn. Dat is dus gokken! Als 'de kikker' denk te weten wie de vlieg onder zijn beker heeft, mag hij een naam roepen. Heeft hij het goed geraden, dan mag hij de vlieg in zijn zak stoppen. Heeft hij het fout, dan blijft de vlieg in het spel.

Hoe ziet het spel Knipper Kikker eruit?

Dit spelletje van Goliath ziet er erg leuk uit! De kikkerbril doet me een beetje denken aan een duikbril of zwembril. Er gaat één klein AAA-batterijtje in om de ogen willekeurig te laten openen en sluiten. Erg leuk verzonnen van Goliath! Wanneer je het spel voor de eerste keer speelt, moet je eerst alle oogjes op de kikkers en vliegen plakken. Dit hadden ze van mij wel in de fabriek al mogen doen, want het is best wel priegelwerk. Alle onderdelen zijn verder van degelijk plastic gemaakt. Pas wel op met baby's en kleine kinderen in huis, want bij dit spel zitten kleine, plastic vliegjes die misschien als snoepjes worden aangezien.

Wat is onze ervaring met het Knipper Kikker spel?

Ik vind het een leuk en zeer origineel spel! Het doet me een beetje denken aan het spelletje 'Balletje balletje', waarbij iemand moet raden onder welke lege beker een balletje ligt dat door iemand anders heel snel door elkaar gehusseld wordt. Het mooie van dit spel is dat de kikker heel goed zijn andere zintuigen moet gebruiken zoals zijn gehoor. Deze wordt dan extra goed getraind. Maar ook de andere spelers moeten alert zijn. Die moeten namelijk gokken wanneer de ogen van de kikkerbril weer opengaan. Snelheid is erg belangrijk en de behendigheid wordt hierbij goed getraind. Voor mijn vierjarig zoontje was het even wennen en doorhebben hoe het spel werkt. Eigenlijk is hij nog iets te jong, maar op zich deed hij het al heel goed. Een geschikte leeftijd voor dit spel is vanaf 5 of 6 jaar.

Conclusie

Ik vind het een erg leuk, maar ook zeer origineel spel en dat voor een leuke prijs! Kinderen worden met dit leuke spel getraind in snelheid, ze moeten hun andere zintuigen heel goed gebruiken en behendigheid is ook erg belangrijk. Het leukste is als je dit spel 5 personen speelt, want dat maakt het net een stukje moelijker. Het spel was dit jaar genomineerd voor speelgoed van het jaar en wat mij betreft is het dan ook zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Leuk en origineel
+ Goede training van zintuigen en behendigheid
+ Niet heel duur

Minpunten
- Geen


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook het spelletje Knipper Kikker kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad! 

Het Knipper Kikker spel kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com
Algemene informatie Knipper Kikker

Merk: Goliath
Type: behendigheidspel
Aantal spelers: van 3 tot 5
Leeftijd: 6 jaar en ouder
Speeltijd: ongeveer 20 minuten
Verkrijgbaar: Knipper Kikker is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Top1toys.nl, speelgoedshop.nl, Spellenrijk.nl, Toy-city.nl, Wehkamp.nl etc.
Prijs: tussen 19,99 en 29,99 euro
Download hier de spelregels van Knipper Kikker


Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen en speelgoed op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.

Bekijk hieronder een filmpje van Knipper Kikker1 opmerking:

Johan - Houten speelgoed zei

Ik denk dat dit een erg leuk spel is voor kinderen waar ze erg veel plezier in zullen hebben!

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...