zondag 12 juli 2015

Robo Turtle Review

leuk speelgoed van goliath - robo turtle

Waar kan ik Robo Turtle kopen?

Wil je ook dit speelgoed van Goliath kopen? Robo Turtle is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Fun.be, Toysrus.nl etc.

Wat is Robo Turtle en hoe ziet Robo Turtle eruit?

Robo Turtle is een klein, plastic schildpadje van ongeveer 8 cm lang, 5 cm breed en 1 cm dik. Het diertje is de opvolger van Robo Fish dat ook door Goliath speelgoed wordt gemaakt. Robo Turtle kruipt als een echt schildpadje over het droge, maar wanneer het zich in water bevindt zal het als een echt schildpadje rond gaan zwemmen. Ik heb ook nog het aquarium erbij. Dit is een transparante, plastic bak dat je met water moet vullen. Er zit een plastic rots bij waar de schildpad op kan kruipen en in kan zwemmen. Bekijk onderaan deze pagina een filmpje van Robo Turtle.





Hoe werkt Robo Turtle?

Het speelgoed schildpadje bevat sensoren. Wanneer het diertje zich in water bevindt, zal het meteen gaan zwemmen. Wanneer de schildpad op het droge is, moet je je vingers op de sensors houden om het dier te laten kruipen. Er zit een slaapstand in van 4 minuten om te voorkomen dat de batterijen snel opgaan. Het aquarium is een plastic zeil waar je met behulp van een ring de vorm van een ronde bak krijgt. Ik had eerlijk gezegd een harde plastic bak verwacht, maar de oplossing waar Goliath voor gekozen heeft is natuurlijk veel meer kindvriendelijk. Je kindje kan er zich nu niet aan bezeren. Met een harde plastic bak zou dat wel gekund hebben. De rots daarentegen is wel van dun, hard plastic.


Wat is onze ervaring met Robo Turtle?

Mijn zoontje van 3 is helemaal gek op het diertje. De schildpad maakt namelijk zulke realistische bewegingen dat het net lijkt alsof je een echt huisdiertje hebt rondzwemmen. Zijn vinnetjes bewegen zich daarbij zo natuurlijk dat hij op een echte schildpad lijkt. Mijn kindje neemt het schildpadje overal mee naartoe. Wanneer hij buiten in het zwembadje zit gaat Robo Turtle mee, wanneer hij in bad moet gaat RoboTurtle mee, wanneer hij speelt met zijn waterbaan moet Robo turtle mee. Zoals je ziet valt dit speelgoed dus goed in de smaak! Enig minpuntje vind ik dat het schildpadje al na 6 tot 12 seconden stopt met kruipen. Dit had van mij wel langer gemogen. Wanneer het beestje zwemt, duurt het namelijk veel langer (4 minuten) voordat hij zichzelf uitschakelt.





Conclusie

Ik en mijn zoontje vinden Robo Turtle erg leuk speelgoed! Het diertje beweegt zo realistisch en natuurlijk als een echte schildpad, dat het net lijkt alsof je een echt schildpadje hebt rondzwemmen. Het speelgoed is makkelijk in gebruik en kindvriendelijk. Mijn zoontje neemt het speelgoed overal mee naartoe en is helemaal gek op Robo Turtle. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Gebruiksvriendelijk
+ Urenlang speelplezier
+ Realistische bewegingen

Minpunten
- Slaaptoestand tijdens kruipen is kort



Wil je ook Robo turtle kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed robot de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com




Algemene informatie Robo Turtle

Merk: Goliath
Type: speelfiguur
Aantal spelers: 1 of meer
Leeftijd: 3 t/m 8 jaar
Verkrijgbaar: Robo Turtle is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Fun.be, Toysrus.nl etc.
Prijs (alleen schildpad): tussen 12 en 15 euro
Prijs (schildpad inclusief aquarium): rond 30 euro

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.



Filmpje van Robo Turtle



3 opmerkingen:

Louise zei

Dat ziet er leuk uit!!

Anoniem zei

Dit lijkt me erg leuk speelgoed voor kleine kinderen! Bedankt voor de duidelijke recensie...

Randy van de BesteReviews zei

Graag gedaan!

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...