dinsdag 2 juni 2015

Bob Balloon (Double Set) Review


figuren met ballonnen maken

 

Waar kan ik Bob Balloon kopen?

Wil je ook dit speelgoed van Goliath kopen? Bob Balloon is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Fun.be, Toysrus.nl etc.

Wat is Bob Balloon en hoe ziet Bob Balloon eruit?

Bob Balloon is speelgoed dat bestaat uit een opblaaspomp, een mondstuk, stickers, verschillende soorten ballonnen, boekje met voorbeelden en lintjes. Kinderen kunnen op een leuke, maar vooral ook makkelijke manier ballonnen opblazen met dit leuke speelgoed van Goliath. De plastic ballonnen opblaaspomp is in de vorm van een soort krokodillen kop. De Bob Balloon pomp is ongeveer 27 cm lang, 6 cm breed en 5 cm hoog. Het mondstuk, dat erbij zit, is een stuk kleiner dan de opblaaspomp. Het is ongeveer 11 cm lang, 2 cm hoog en 2 cm breed. Wat leuk is, is dat bij dit speelgoed van Bob Balloon een boekje zit waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je verschillende vormen met de ballonnen kan maken zoals een bloem, een hondje, een vlinder en een zwaard. Je weet wel, van die figuren die goochelaars ook vaak maken. Om je ballonnen te versieren zitten er ook een hoop verschillende stickers bij zoals ogen, neuzen, snorretjes, bloemetjes, hondenpootjes etc.


Hoe werkt Bob Balloon?

Met dit Bob Balloon speelgoed van Goliath kun je heel makkelijk ballonnen opblazen met het mondstuk of met de opblaaspomp. Er zitten verschillende soorten ballonnen in, gewone ronde of langwerpige ballonnen. Met die langwerpige ballonnen kun je figuren mee maken, zoals een hondje of een bloem. Het speelgoed is voor kinderen vanaf 5 of 6 jaar. Een ballon kun je heel makkelijk opblazen met de pomp of het mondstuk, want wanneer je een geplaatste ballon opblaast zal hij niet leeglopen. Je kunt er alleen maar lucht bij blazen. Heel handig dus! Tenzij je de ballon ervan af haalt natuurlijk, maar daarvoor zitten de lintjes of touwtjes erbij. Die kun je om het uiteinde heen knopen en op deze manier kun je heel makkelijk de ballon er weer vanaf halen zonder dat deze leegloopt. Ook kun je deze lintjes gebruiken om figuren van de ballonnen te maken.

waar kan ik ballonnen kopen

Wat is onze ervaring met Bob Balloon?

Is Bob Balloon leuk speelgoed? Wij vinden van wel! Met de pomp en mondstuk kun je op een hele leuke manier en heel makkelijk ballonnen opblazen. Voor wie ik heel veel respect heb gekregen zijn goochelaars die super snel van die mooie en ingewikkelde figuren maken met ballonnen. Maar hoe maak je figuren met de ballonnen? Er zit een mooi boekje bij dit speelgoed waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je die figuren met ballonnen moet maken, maar ik vond het nog best pittig. Waarschijnlijk ligt dit wel een beetje aan mij denk ik, want iemand anders had al snel een mooie hond en bloem van de ballonnen gemaakt. Mijn zoontje is helemaal blij als we met Bob Balloon gaan spelen en is dan ook al snel een lange tijd zoet. Wanneer het buiten slecht weer is, is dit leuke speelgoed dus zeker een aanrader! Ook met meerdere kinderen kun je samen leuke figuren van ballonnen maken, dus wat mij betreft ook een goede tip voor een kinderfeestje.

hoe maak je figuren met ballonnen


Conclusie

Ik vind dit Bob Balloon speelgoed super leuk! De ballonnenset is helemaal niet duur en je hebt er echt urenlang plezier van. Met de opblaaspomp en mondstuk kunnen kinderen heel makkelijk en op een leuke manier ballonnen opblazen en zijn ze uren zoet. Figuren maken met de ballonnen vond ikzelf best pittig in het begin, maar na een tijdje oefenen gaat het al stukken beter. Dit speelgoed is leuk om mee te spelen, wanneer het bijvoorbeeld buiten slecht weer is. Je kunt er meerdere kinderen tegelijk mee vermaken, dus je zou het ook goed kunnen gebruiken voor op een kinderfeestje. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Makkelijk en op leuke manier ballonnen opblazen
+ Urenlang speelplezier
+ Inclusief handleiding om met de ballonnen figuren te maken

Minpunten
- Figuren maken vergt enige oefening
Dit leuke speelgoed kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.comAlgemene informatie Bob Balloon

Merk: Goliath
Type: creatief
Aantal spelers: 1 of meer
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Verkrijgbaar: Bob Balloon is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Fun.be, Toysrus.nl etc.
Prijs: tussen 16 en 18 euro
Onderdelen zijn ook nog los te koop of in andere samenstellingen.

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.


2 opmerkingen:

Tina vd Heuvel zei

O wat leuk. Dit is leuk voor mijn kleinkinderen.

Anoniem zei

Dit lijkt me idd heel erg leuk speelgoed voor kinderfeestjes!!

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...