maandag 24 november 2014

Super Sand Review


goedkoop supersand kopen

Super Sand van Goliath is op dit moment helemaal hot. Natuurlijk ook niet gek als het de titel 'Speelgoed van het jaar' heeft gekregen. Maar wat is Super Sand of Kinetic Sand nou eigenlijk? Lijkt dit speelzand voor binnen op echt zand? Is Supersand eigenlijk zijn geld wel waard? Hoe werkt Super Sand nu eigenlijk? Allemaal vragen waar ik je in deze uitgebreide review antwoorden op geef. Dus ben je nieuwsgierig naar Super Sand en misschien van plan om het te kopen met sinterklaas of kerstmis? Lees dan snel onze ervaring met Super Sand!

Waar kan ik Super Sand kopen?

Supersand is te koop in veel verschillende winkels. Je kunt Supersand kopen bij o.a. Bol.com, Blokker.nl, Wehkamp.nl, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Bartsmit.com, Trendyspeelgoed.nl, ToysXL.nl, Fun.be etc.

Hoe werkt Supersand?

Super Sand lijkt op zand, maar het voelt anders aan. Als je het voor het eerst ziet, denk je dat het plakt net als klei. Maar wanneer je het voelt, plakt het helemaal niet. Ik vind het juist heel droog, zacht en luchtig aanvoelen. Je kunt je ook niet voorstellen dat als je het zand in een vorm doet en het daarna op zijn kop zet, het bouwsel dan blijft staan. Maar niets is minder waar. Je bouwsel ziet er juist perfect uit! Je maakt met dit binnenspeelzand veel mooiere figuren en bouwsels dan met gewoon zand. Supersand is van natuurlijke materialen gemaakt en antibacterieel. Het binnenspeelzand heeft een lichte geur, als een soort rubber. Wanneer je er mee speelt laat het een lichte, witte waas achter op je handen, maar dit heb je er zo afgewassen. Wanneer je het zand knoeit, blijft dit redelijk aan elkaar geplakt. Je hebt het zo opgeveegd. Super Sand is dus erg handig om in de herfst en winter lekker binnen zandkastelen te bouwen!

goedkoop speelzand voor binnen kopen
 
Ik heb weleens gehoord en gelezen dat wanneer je lang speelt met Supersand het zand door het zweet wat minder goed aan elkaar blijft plakken. Ook door viezigheid, zoals pluisjes en dergelijke, zou het speelzand minder goed aan elkaar plakken. Ikzelf heb hier nog geen problemen mee gehad, maar we hebben het speelzand dan ook nog maar een paar keer gebruikt. Wel let ik er daarom op dat het zand in een plastic bak zit (is inbegrepen bij de duurdere dozen) en aangegeven aan mijn zoontje dat hij het zand het beste niet uit de bak moet laten vallen. Het speelzand dat op tafel valt, doe ik weer terug in de bak, maar het kleine beetje zand dat op de grond valt, gooi ik gewoon weg. Juist om te voorkomen dat het vuil zich vermengt met het Supersand.
Wat is onze Super Sand ervaring?

Mijn zoontje heeft het kinetisch zand voor zijn derde verjaardag gekregen. Op een regenachtige middag heb ik het speelzand tevoorschijn gehaald en was benieuwd wat hij ervan zou vinden. In het begin vond hij (maar ook ik) het een beetje raar. Het is toch spul dat je eigenlijk nergens mee kunt vergelijken. Het lijkt een beetje op zand, een beetje op klei of deeg. Wanneer het eerste bouwsel op zijn kop werd gezet, waren we meteen verkocht. De toren zag er supermooi en perfect uit en was binnen no-time gemaakt! In de duinen of in de zandbak werkt het zand soms niet mee, omdat het niet genoeg plakt of te droog is. Maar deze Super Sand is daarvoor perfect!

Je kunt Super Sand kopen inclusief verschillende vormen en gereedschap zoals muren, torens, rollers, spatel, dieren etc. Maar je kunt natuurlijk ook alleen het zand kopen van Super Sand (van Goliath) en zelf losse vormen voor Supersand bij de Action, Big Bazaar of Zeeman kopen.


Super Sand kopen?
Bestel bij Bol.com voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!
Is Super Sand leuk?

Ja, Supersand is heel erg leuk! Zoals ik mijn kindje van 3 urenlang bezig zag met dit speelzand voor binnen, wist ik dat Supersand het geld dubbel en dwars waard was. Hij was heel geconcentreerd bezig met het vullen van de vormen en het bouwen van een zandkasteel. Ik kon zien dat het binnenspeelzand erg goed is voor zijn motoriek. Ook stimuleert Supersand de creativiteit bij kleine kinderen. Het is heel leuk om te zien hoe hij te werk gaat om bepaalde bouwsels te maken. Mijn zoontje kon zich er uren mee vermaken en raakte er helemaal niet op uitgekeken. Wanneer ik de volgende dag vroeg of hij weer zin had om zandkastelen te bouwen, kreeg ik meteen een enthousiaste 'ja!!!' als antwoord. Wat mij betreft een zeer geslaagd cadeau dus. Super Sand heeft ook niet voor niks de titel 'Speelgoed van het jaar' gekregen.

ervaring met supersand review

Conclusie

Wij zijn helemaal tevreden over Super Sand! Ik geef toe, het is niet heel goedkoop. Maar als je het blije en tevreden gezicht van je kindje ziet, ben je dat al snel vergeten. En je kunt natuurlijk ook zelf goedkope vormpjes voor Super Sand bij winkels als Action, Zeeman of Big Bazaar halen om geld te besparen. Ik vind het binnenspeelzand eigenlijk beter dan gewoon zand. Het blijft bij elkaar, maar plakt niet. Het is schoon en veilig en je maakt er de mooiste figuren en bouwsels mee. Het is niet alleen leuk voor je kind, maar het is ook nog eens goed voor de motoriek en creativiteit. Wat mij betreft dus bijna alleen maar pluspunten. Het is de titel van ´Speelgoed van het jaar´ zeker waard. Ik zou zeggen, zeker een aanrader. Je maakt je kindje er geheid blij mee. Vooral nu in de herfst- en wintermaanden is dit speelgoed een uitkomst!

Pluspunten
+ Goed voor de motoriek
+ Stimuleert de creativiteit
+ Makkelijk in gebruik
+ Werkt beter dan echt zand
+ Schoon en veilig

Minpunten
- Niet goedkoop


Wil je ook dit speelzand voor binnen kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.comAlgemene informatie Super Sand

Merk: Goliath
Type: Speelzand voor binnen
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar (mijn zoontje van 3 vindt het ook te gek en ik blijf erbij zitten om in de gaten te houden dat hij niks in zijn mond stopt of met zijn handen in zijn ogen wrijft)
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals Bol.com, Blokker.nl, Wehkamp.nl, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Bartsmit.com, Trendyspeelgoed.nl, ToysXL.nl, Fun.be etc.
Prijs: meeste prijzen liggen niet ver uit elkaar. Je kunt verschillende pakketten Super Sand kopen

Goliath

Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste,

Hoeveel gram zand zit er in de blauwe bak? Om een idee te krijgen hoeveel gram je juist moet kopen om toch een kleine 'zandbak' te vullen.

Groetjes

Randy van de BesteReviews zei

Ik weet het niet zeker, maar volgens mij zat hier bijna een kilo supersand zand bij. :)

Unknown zei

Hoe kan ik zand terug wat vochtiger maken? Heb nieuw gekocht maar t is droog en valt uit elkaar, houd zijn vorm niet...

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...