vrijdag 11 oktober 2013

Vtech Mijn Eerste Smartphone Review

Kinderen vinden het geweldig om volwassenen na te doen, zo ook met bellen. Om deze reden brengen speelgoedfabrikanten talloze speelgoedtelefoons op de markt. En omdat tegenwoordig de smartphone niet meer uit ons leven is weg te denken spelen de speelgoedfabrikanten daar goed op in. Er zijn erg veel smartphones voor baby's, peuters en kleuters te koop. In deze review leg ik Mijn Eerste Smartphone van Vtech eens onder de loep. Ben je benieuwd of dit een leuke speelgoed telefoon is voor je kindje? Lees dan snel verder!

speelgoed telefoon baby peuter kleuter

Waar kan ik dit baby speelgoed van Vtech kopen?

Deze Vtech telefoon is te koop bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, vd.nl, gigaspeelgoed.nl, goedkoopstespeelgoedwinkel.nl etc.

Hoe ziet Mijn Eerste Smartphone van Vtech eruit?

De speelgoed telefoon ziet er op het eerste gezicht degelijk uit. Vergeleken met de smartphones van volwassenen is deze erg dik, namelijk 3,5 cm. Verder is de telefoon 12 cm lang en 6 cm breed. De smartphone is voornamelijk wit en oranje gekleurd. Het heeft grote, redelijk platte toetsen en een klein lcd scherm. Het mooie aan deze telefoon is, dat het een uitschuifbare slide phone is met een qwerty-toetsenbord. Stoer toch, voor een baby telefoon!

online een speelgoed telefoon kopen of bestellen

Wat kun je allemaal met deze speelgoedtelefoon doen?

Er zitten allerlei games in deze leuke speelgoed telefoon ingebouwd. Zo wordt het kind verschillende vragen gesteld waarbij het goed antwoord gegeven moet worden. Je kindje leert met deze telefoon hoe een echte telefoon werkt, zoals de telefoon ophalen wanneer er gebeld wordt, hoe een telefoonboek werkt, verschillende melodietjes als ringtone beluisteren, cijfers ontdekken etc. Alle opdrachten worden via een scherm (visueel) en een stem (audio) gegeven. Op de achtergrond hoor je een muziekje, die je gelukkig ook uit kunt zetten.

Conclusie

Ik vind dit echt een heel mooie speelgoed telefoon, want er zitten een hoop leuke opdrachten, geluidjes, muziekjes en stemmetjes in, waardoor je kind niet snel erop uitgekeken raakt. De telefoon is van goede, degelijke kwaliteit zoals ik eigenlijk van Vtech gewend ben. Mijn zoontje heeft het speelgoed namelijk al een paar keer laten vallen, maar alles doet het gewoon nog. Voor een kind van 2 is de telefoon leuk om mee te spelen, maar ik denk dat de opdrachten nog wel iets te moeilijk zijn. Hoe ouder het kind wordt, hoe beter hij of zij de opdrachten zal begrijpen. Wat mij betreft is dit speelgoed zeker het geld waard en kan je kind er jarenlang plezier van hebben. Zeker een aanrader, vooral straks voor de feestdagen!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Kwaliteit van Vtech
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
GeenEen speelgoedtelefoon bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.comAlgemene informatie

Merk: Vtech
Type: Mijn Eerste Smartphone
Leeftijd: 2 tot 6 jaar
Verkrijgbaar: bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, vd.nl, gigaspeelgoed.nl, goedkoopstespeelgoedwinkel.nl etc.
Prijs: tussen € 16 en € 24

Vtech
Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...