woensdag 16 november 2016

Nikko Nano VaporizR 2 RC auto review

afstand bestuurbare auto voor kinderen recensie

Waar kan ik deze radiografische speelgoed auto kopen?

Wil je ook deze rc auto kopen? Deze op afstand bestuurbare auto voor kinderen is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Thystoys.nl, speelgoedwebwinkel.com, fun.be, Conrad.nl, Top1toys.nl, TelekidsToys.nl etc.

Hoe ziet deze radiografische rc auto voor kinderen eruit?

De Nikko Nano VaporizR 2 is ongeveer 20 cm lang, 14 cm breed en 10 cm hoog. De radiografisch bestuurbare auto heeft een wit/blauwe kleur met verschillende stickers als opdruk zoals bij een rally auto. De speelgoed auto heeft achterop een spoiler en 4 grote zwarte monstertruck wielen. De afstandsbediening voor deze RC auto is ongeveer 12 cm breed, 11 cm diep en 4 cm dik. Het heeft maar 2 knoppen en een antenne.

Hoe werkt deze radiografisch bestuurbare auto voor kinderen?

De afstandsbediening van deze op afstand bestuurbare auto ziet er simpel en eenvoudig uit, maar de bediening is wat anders dan ik gewend ben van zo'n radiografische speelgoed auto. Normaal heb je een stuurtje en een knop waarmee je vooruit en achteruit kan gas geven. Bij deze RC auto heb je een knop op met de linkerwielen vooruit en achteruit te kunnen en een knop voor je rechterwielen. Geef je gas vooruit met de linkerwielen, dan zul je een wijde cirkel rechtsom maken. Geef je gas vooruit met de rechterwielen, dan zul je een wijde cirkel maken, maar dan linksom. Geef je met allebei de wielen tegelijk gas vooruit, dan zul je recht vooruit gaan.


Wat het leuke is van dit systeem is dat als je met de linkerwielen gas vooruit geeft en met de rechterwielen tegelijk achteruit, de radiografisch bestuurbare auto heel snel om zijn as rondjes draait. Hierdoor kun je dus heel snel ergens doorheen manoeuvreren. De besturing is dus even wennen, al moet ik zeggen dat mijn zoontje er sneller mee om kon gaan dan ikzelf. Op gladde oppervlakken rijdt deze op afstand bestuurde modelauto het snelst en kun je er zelfs mee driften. Het unieke aan deze Nikko RC auto is dat het een amfibisch voertuig is. Je kunt er namelijk ook mee door het water of de sneeuw rijden. Supercool!

Is deze speelgoed auto met afstandsbediening een leuk cadeau voor kinderen?

Deze Nikko RC auto is een super leuk cadeau voor kleine kinderen. Vooral jongetjes kun je hier blij mee maken. En ook de papa's van de jongetjes denk ik. Wat deze auto zo uniek maakt is dat het aan amfibisch voertuig is, dus ook door water en sneeuw kan rijden! Nu vooral met de feestdagen zoals sinterklaas en kerst denk ik dat deze radiografisch bestuurbare auto's als zoete broodjes over de toonbank gaan. Tegenwoordig kun je dit speelgoed ook heel makkelijk online kopen bij bijvoorbeeld Bol.com. Je hebt je speelgoed auto dan de volgende dag al gewoon in huis!

Koop bij bol.com

Hoeveel batterijen gaan er in deze op afstand bestuurbare auto van Nikko?

Er zijn 4x AA batterijen nodig voor de auto zelf en 3x AAA batterijen voor de afstandsbediening.

Wat is onze ervaring met deze Nikko Nano VaporizR 2 RC auto?

Mijn zoontje is superblij met deze RC speelgoed auto van Nikko. Vooral het stoere geluid en de mogelijkheid om te driften vindt hij leuk. In het begin was hij alleen maar bezig om 360 graden rondjes te draaien met deze speelgoed auto. De auto is van degelijk plastic gemaakt, dus kan wel tegen een stootje. Wat mij betreft is deze Nikko Nano VaporizR 2 RC auto dan ook zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Supercool!
+ Ook door water rijden

Minpunten
- Besturing is even wennen


Vooral wanneer de feestdagen er weer aan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk al snel uitverkocht. Wil je ook deze Nikko speelgoed auto met afstandsbediening kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Nikko Nano VaporizR 2 RC auto kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.comAlgemene informatie Nikko Nano VaporizR 2 RC auto

Merk: Nikko
Type: RC speelgoed auto
Leeftijd: alle leeftijden
Verkrijgbaar: deze radiografisch bestuurbare speelgoed auto is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Thystoys.nl, speelgoedwebwinkel.com, fun.be, Conrad.nl, Top1toys.nl, TelekidsToys.nl etc.
Prijs: tussen 25 en 48 euro (goed rondkijken loont!)

Nikko
Dit Japanse bedrijf maakt sinds 1958 radiografisch bestuurbare producten. Het is de grootste fabrikant van radiografische speelgoed van de wereld.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...