vrijdag 7 november 2014

Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis ReviewAangezien ik sowieso fan ben van Vtech speelgoed en de Vtech Toet Toet Auto's vliegveld zo'n succes was voor mijn kindje, heb ik nu de Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Dit speelgoed van Vtech is dit jaar Speelgoed van het jaar geworden, dus ik ben benieuwd! Lees snel mijn review over deze Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis.

Waar kan ik dit speelgoed van Vtech kopen?

Zoals veel Vtech speelgoed is deze Zoef Zoef Dieren Boomhuis te koop in veel verschillende winkels. O.a. bij Wehkamp.nl, Bol.com, V&D.nl, Prenatal.nl, Bartsmit.com, ThysToys.nl, Speelgoedwebshop.com, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Degrotespeelgoedwinkel.nl, ToysXL.nl en Fun.be

Hoe ziet Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech eruit?

Dit speelgoed voor peuters en kleuters is gemaakt van degelijk plastic en ziet er door de verschillende kleuren vrolijk, dus aantrekkelijk voor deze doelgroep uit. Het Boomhuis heeft geen kleine of scherpe onderdelen, dus het is niet gevaarlijk voor kleine kinderen. Theoretisch heb je het speelgoed binnen een kwartier in elkaar gezet. Ik, met mijn a-technisch inzicht, deed er bijna een half uur over. Ik ben waarschijnlijk één van de weinige mannen die niet technisch is. Op zich valt het wel mee. Het is een kwestie van klikken en een paar schroefjes aandraaien. Deze Zoef Zoef Boomhuis van Vtech is best groot, namelijk 45 cm lang, 13 cm breed en 33 cm hoog. Superleuk voor kleine kinderen! Het pandabeertje, dat erbij zit, is ongeveer 6 cm lang, 8 cm breed en 6 cm hoog. Naast Patty Panda zijn er ook nog andere losse dieren te koop zoals Luc Leeuw, Zoey Zebra, Tygo Tijger, Nelly Nijlpaard, Anne Aap en Olga Olifant. Deze zijn ongeveer 8 euro per stuk.


Het mooie van dit Vtech speelgoed is dat je andere speelsets, zoals Vtech Zoef Zoef Dierentuin en Vtech Zoef Zoef Avonturenbos op deze Zoef Zoef Boomhuis kunt aansluiten om zo één heel grote speeltuin voor je kindje te maken. Ook zijn er losse Vtech Zoef Zoef wegdelen te koop, waarmee je deze speelset kunt uitbreiden. Leuk idee om met een verjaardag of met de feestdagen met verschillende mensen verschillende speelsets en uitbreidingen te kopen, zodat je één grote Vtech Zoef Zoef Dieren speelset hebt! En volgens mij is dit speelgoed ook te koppelen aan de Vtech Toet Toet serie, zoals de Vtech Toet Toet Auto's garage, Vtech Toet Toet Auto's parkeertoren, Vtech Toet Toet Auto's Treinstation, Vtech Toet Toet Auto's Bouwplaats, Vtech Toet Toet Auto's Politiebureau en Vtech Toet Toet Auto's Vliegveld.


Wat kun je allemaal met dit Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech doen?

Dit speelgoed van Vtech is superleuk voor de kleintjes. Onder de pandabeer zitten wieltjes waarmee ze dus de over de hele baan kunnen rijden. Op verschillende stukken van de baan zitten sensors, die ervoor zorgen dat het dier (waar ze mee rijden) leuke liedjes gaat zingen of leuke, vrolijke zinnetjes zegt. Naast het zoeven over de baan, kunnen de kinderen het diertje ook omhoog of omlaag takelen vanuit het boomhuis. Tevens kunnen ze verschillende vormpjes in het dak van het boomhuis stoppen. Om de panda van de baan af te laten rijden, kunnen ze gebruik maken van de lanceerplaats en kunnen ze het dier op een schommel laten zitten. Ook zit er een draaiend uitkijktoren op. Patty Panda bevat 6 vrolijke melodietjes en 3 gezongen liedjes.


Mijn zoontje van 3 vindt speelgoed van Vtech helemaal geweldig. Dit omdat het speelgoed er vrolijk uitziet, maar vooral ook omdat het interactief speelgoed is. Wanneer je met het pandabeertje over een sensor heen rijdt zal het een leuk liedje zingen of een grappige zin uitspreken, actie-reactie dus. Ook kun je met dit boomhuis verschillende dingen doen, waardoor het voor een kindje interessant en uitdagend blijft. Dit speelgoed van vtech is dus educatief, interactief, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. Het mooie van dit speelgoed is dat je het echt oneindig kunt uitbreiden. Een zeer leuke tip voor verjaardagen en feestdagen dus.

leuk speelgoed voor peuters en kleuters

Conclusie

Mijn peuter is echt blij met zijn Zoef Zoef Dieren Boomhuis van Vtech. Het was mooi om zijn reactie te zien, toen hj het speelgoed uitpakte. Namelijk één en al blijdschap! Zo groot en al die kleurtjes en wanneer je Patty Panda aan zet, zingt ze vrolijke liedjes. Hij was helemaal blij dus. Speelgoed van Vtech is kwalitatief altijd goed en dit Dieren Boomhuis is zo divers, dat hij er uren mee kan spelen. Met de panda rijden of de panda omhoog takelen is allemaal goed voor zijn motoriek en van de vrolijke liedjes wordt hij al meteen blij. Het mooie van dit speelgoed van Vtech is dat je het bijna oneindig kunt uitbreiden met diverse baanstukken en andere speelsets in deze serie, maar ook van andere series. Wat mij betreft is het de titel van 'speelgoed van het jaar' zeker waard. Ik zou zeggen, aanrader. Je maakt je kindje er echt blij mee!

Pluspunten

+ Vrolijk en interactief
+ Educatief
+ Goed voor de motoriek
+ Uitbreidbaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
Geen


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook Zoef Zoef Dieren Boomhuis kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Wil je dit of ander Vtech speelgoed kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Zoef Zoef Dieren Boomhuis
Leeftijd: 1 tot 5 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals Wehkamp.nl, Bol.com, V&D.nl, Prenatal.nl, Bartsmit.com, ThysToys.nl, Speelgoedwebshop.com, Intertoys.nl, Lobbes.nl, Degrotespeelgoedwinkel.nl, ToysXL.nl en Fun.be
Prijs: tussen € 25,49 en € 41,95 (rondkijken loont)
De goedkoopste aanbieder die ik ben tegengekomen is Fun.be die in de gehele Benelux bezorgt.

Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...