zaterdag 12 oktober 2013

VTech Toet Toet Auto's Vliegveld Review


Voor de tweede verjaardag van mijn zoontje wisten we eigenlijk niet zo goed wat voor speelgoed we moesten kopen. Hij heeft namelijk al heel veel en hij gaat nu eigenlijk een nieuwe fase in. Baby speelgoed is hij te groot voor, maar veel ander speelgoed nog te klein. Ik wist dat hij auto's en vliegtuigen leuk vond en ook vindt hij geluidjes leuk om na te doen. Uiteindelijk hadden we een speelgoed vliegveld van Vtech gevonden. Wil je weten of dit leuk speelgoed is voor een peuter? Lees dan snel verder!

Waar kan ik dit speelgoed voor peuters van Vtech kopen?

Deze Vtech Toet Toet Auto's Vliegveld is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, toysxl.nl, toysavers.nl, blokker.nl, toyscompany.nl, lobbes.nl etc.

Hoe ziet Toet Toet Auto's Vliegveld van Vtech eruit?

Dit peuter speelgoed is gemaakt van plastic en ziet er degelijk uit. Het heeft geen kleine onderdelen of scherpe uitstekende stukjes, dus perfect voor kleine kinderen. De losse wegdelen kun je handig aan elkaar klikken. Het vliegveld heeft vrolijke basiskleuren en de tekeningetjes op de stickers zien er leuk uit. Het vliegveld heb je zo in elkaar gezet, zodat je peuter snel kan gaan spelen. Op sommige stukken zit een sensor ingebouwd die geactiveerd worden wanneer je met het speelgoed auto erover heen rijdt. De autootjes zijn ongeveer 9 cm lang, 5 cm hoog en 5,5 cm breed. Ook deze auto's hebben geen scherpe of uitstekende onderdelen. Ze voelen degelijk aan en kunnen wel tegen een stootje. Onder de speelgoedauto zit een knopje waarmee je hem aan, maar vooral ook uit kunt zetten.


Wat kun je allemaal met dit speelgoed vliegveld doen?

Mijn zoontje was helemaal blij toen hij dit cadeau kreeg. Hij ging meteen met de auto's over de baan heen rijden. Zelf geluiden hoeft hij niet te maken, want in de speelgoed auto en vliegtuig zitten geluiden. Niet alleen auto- of vlieggeluiden, maar ook liedjes en een stem die vanalles roept. Wanneer je een geluid hoort, licht ook een lampje op dat in de voorruit zit van het autootje en vliegtuigje. Superleuk! Wanneer je kindje met de auto of het vliegtuig over een sensor in de baan heen gaat hoor je weer andere geluidjes, liedjes of stemmen. Het vliegtuig kun je op een klein plateautje aan een arm plaatsen. Deze arm zit vast aan de verkeerstoren van het  vliegveld. Wanneer je aan een hendel draait vliegt het vliegtuig om de verkeerstoren heen. Ook zit er een slagboom op die open en dicht kan, een tankstation en een windmeter die kan draaien.

Conclusie

Mijn peuter is echt blij met zijn vliegveld, vliegtuig en auto. Hij kan er echt uren mee spelen. Ook moeten het speelgoed vliegtuig en de speelgoed auto overal mee naartoe. Er zitten een hele hoop liedjes, stemmen en geluidjes in die random worden afgespeeld. Ze vervelen dus niet snel. De prijs vind ik ook heel erg meevallen voor wat je krijgt en kwaliteit is gewoon super zoals ik van Vtech gewend ben. Fisher-Price is bijvoorbeeld ook een heel goed speelgoedmerk, maar wel vaak heel duur. Wat ook fijn is aan dit speelgoed is dat het uitbreidbaar is met heel veel onderdelen en auto's. Dit peuter speelgoed is goed voor de fijne motoriek en hand- oogcoördinatie. Tevens leert je kindje oorzaak en gevolg en wordt hij geprikkeld om een rollenspel te spelen. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Vtech Toet Toet Auto's is uitbreidbaar

Het mooie van deze baan is, dat er ook nog andere banen te koop zijn die je hier aan vast kunt koppelen. Zo is er een Vtech toet Toet Auto's Bouwplaats, Vtech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne, Vtech Toet Toet Auto's Auto Ambulance, Vtech Toet Toet Auto's Lanceerbaan, Vtech Toet Toet Auto's Rijbaan en een Vtech Toet Toet Auto's garage. Ook is er een setje te koop van 8 of 30 wegdelen die je hieraan kunt koppelen, waarvan er ook weer een paar met een sensor zijn ingebouwd. Tevens zijn er ook aan aantal losse auto's te koop die allemaal hun eigen liedjes en geluiden hebben. Voor de meisjes zijn er ook speciaal roze auto's te koop. Dit alles is voor elkaar gemaakt en uitwisselbaar met elkaar. Een leuk idee voor straks met de feestdagen, zoals sinterklaas en kerstmis!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Uitbreidbaar
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
GeenVtech Toet Toet Auto's bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt het speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.comAlgemene informatie

Merk: Vtech
Type: Toet Toet Auto's Vliegveld
Leeftijd: 1 tot 5 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals intertoys.nl, bartsmit.com, wehkamp.nl, babypark.nl, bol.com, toysxl.nl, toysavers.nl, blokker.nl, toyscompany.nl, lobbes.nl etc.
Prijs: tussen € 24,95 en € 26,95


Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.
2 opmerkingen:

Peter van West zei

De Toet Toet serie van Vtech is sowieso leuk speelgoed. Bedankt voor deze speelgoed recensie. mvg Peter

Randy van de BesteReviews zei

Dat vinden wij ook Peter! :)

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...