zondag 19 oktober 2014

Majorette speelgoed autogarage review


goedkope speelgoed auto garage kopen

Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen helemaal te gek. Hij kan zich er dan ook uren mee vermaken. Daarom leek het me leuk om wat accesoires erbij te kopen zoals een speelgoed stoplicht, speelgoed kleed, speelgoed flitspaal, maar ook een grote speelgoed auto garage van Majorette. Lees snel wat mijn, maar vooral ook zijn ervaring met deze speelgoed garage is!

Waar kan ik dit leuke speelgoed kopen?

Majorette speelgoed auto garages zijn te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.

Hoe ziet deze speelgoed autogarage van Majorette eruit?

De speelgoedgarage is van degelijk plastic gemaakt. De garage is in zijn totaliteit ongeveer 75 cm breed, 60 cm diep en 40 cm hoog. De speelgoed garage bestaat uit de kleuren grijs, oranje en blauw. De randen zijn niet echt scherp, behalve de randen van de onderkant van de etages. Die zijn een klein beetje scherp, maar niet zo scherp dat je je er open aan kunt halen. De speelgoed garage bestaat uit 3 verdiepingen. Er zit een lift in, een auto wasserette, auto brug en een tankstation. Ook zit er een speelgoed auto bij, dus je kindje kan meteen gaan spelen!


Hoe is de speelervaring met deze speelgoed autogarage?

Mijn zoontje is helemaal weg van de garage. Hij kan er echt uren mee spelen. Dat de fabrikant er voor gekozen heeft om er een stukje weg aan te maken is een goede zet geweest, want het valt me op dat mijn zoontje daar ook veel mee speelt. Ikzelf heb er nog speelgoed stoplichten en speelgoed flitspalen bijgekocht die daar mooi bij kunnen worden gezet.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze speelgoed garage van Majorette. Eigenlijk moet elk jongetje wel een speelgoedgarage hebben gehad vind ik. Tenminste, mijn zoontje is helemaal gek van speelgoed auto's en kan zich er echt uren mee vermaken elke dag en ik kan me herinneren dat ik het vroeger ook superleuk vond om mee te spelen. Je kunt op deze manier al een beetje je kindje voorbereiden op het echte verkeer en de echte verkeersregels. Ik probeer dit spelenderwijs hem te leren en dit dan ook te herhalen als hij bij mij in de auto zit.

De speelgoed auto garage is van degelijke kwaliteit gemaakt en gaat niet gauw kapot. Het in elkaar zetten kost ook wel even tijd. Het is niet zomaar even alles in elkaar klikken. Veel onderdelen zitten vast aan elkaar en moet je eerst met een kniptang of schaar losknippen. Als je kindje het leuk vindt om met auto's te spelen is deze speelgoed garage echt een aanrader!


Pluspunten
+ Degelijke kwaliteit
+ Je hebt er uren plezier van
+ Zit zelfs een speelgoed auto bij!

Minpunten
Geen
Bestel je speelgoed auto's, speelgoed garage of auto speelkleed voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com


Algemene informatie


Merk: Majorette
Type: speelgoed autogarage
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Verkrijgbaar: bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.
Prijs: rond € 35

Majorette

Majorette is een grote, bekende Franse fabrikant van speelgoed auto's en model auto's die wereldwijd zijn speelgoed verkoopt.1 opmerking:

Henk zei

Leuke blog hoor met een hoop informatie. Leuke foto's trouwens!

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...