woensdag 7 september 2016

Silverlit my first RC helicopter review


radiografisch bestuurbare helikopter voor kinderen

Waar kan ik deze speelgoed helikopter kopen?

Wil je ook deze rc helikopter kopen? Deze op afstand bestuurbare helikopter voor kinderen is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Thystoys.nl, speelgoedwebwinkel.com, fun.be etc.

Hoe ziet deze radiografische helikopter voor kinderen eruit?

De speelgoed helikopter is ongeveer 10 cm lang, 5 cm breed en 12 cm hoog. Het is een klein, redelijk rond helikoptertje met twee rotors bovenop voorzien van beschermingsringen. Hierdoor is het een stuk makkelijker bestuurbaar voor je kindje. De afstandbestuurbare speelgoed helikopter heeft de opdruk van een politiehelikopter en is voorzien van een knipperend lampje wanneer je ermee vliegt.


Het besturingskastje van deze rc helikopter voor kinderen voelt degelijk aan. Het bedieningspaneel is ongeveer 12 cm breed, 10 cm diep en 5 cm hoog. Het heeft maar een paar knoppen en is daardoor makkelijk te bedienen voor peuters en kleuters. Er gaan 6 AA-batterijen in. Het op afstand besturen van deze speelgoed helikopter gaat via infrarood.

Hoe werkt deze radiografisch bestuurbare helikopter voor kinderen?

Het mooie van deze helicopter is namelijk dat je maar één keer op de omhoogknop hoeft te drukken. De speelgoedhelikopter gaat dan omhoog tot een bepaalde hoogte. Nu kun je alleen met een andere knop rechtsom sturen. Eigenlijk kun je dus alleen maar rondjes vliegen, maar voor mijn zoontje van 4 is dat al helemaal te gek natuurlijk. De twee andere knoppen die je kunt gebruiken zijn de naar beneden knop, waardoor de helikopter veilig landt. Er zit ook nog een noodknop op. Deze gebruik je wanneer de helikopter ergens tegen aan gevlogen is, maar toch blijft doordraaien. Met de noodknop stop je direct de rotor.

Verder is het speelgoed voor kleine kinderen aantrekkelijker gemaakt met een lampje in de helikopter dat knippert en heeft het bedieningspaneel een aantal geluiden. Wanneer je de RC helicopter start hoor je echt een helikopter opstarten en daarna opstijgen. Tijdens het vliegen hoor je ook een echt helikoptergeluid en wanneer je de helikopter veilig wilt landen hoor je een soort alarm afgaan. Superleuk voor kleine kinderen!

Kun je met deze kinder speelgoed helikopter makkelijk leren vliegen?

Jazeker! Deze Silverlit my first RC helicopter is speciaal gemaakt voor kleine kinderen vanaf 5 jaar. Ikzelf heb een gewone RC helikopter van Silverlit, maar vond het in het begin erg moeilijk om mee te vliegen. Mijn zoontje van 4 wilde ook graag een helikopter om mee te vliegen, maar zo'n gewone speelgoed helikopter zou veel te moeilijk zijn voor hem. Totdat ik deze Silverlit my first RC helicopter tegen kwam. De besturing van deze helikopter is beperkt, maar doordoor heel gebruiksvriendelijk. Door de twee beschermingsringen kan de helikopter eigenlijk bijna niet neerstorten wanneer deze iets raakt, dus deze speelgoed helikopter is ideaal voor kleine kinderen!

Wel raad ik aan om gewoon binnen te vliegen, de deuren dicht te houden en geen ventilator aan te zetten. Een klein beetje luchtstroom zorgt er al voor dat deze helikopter begit te draaien en moeilijker bestuurbaar wordt. Dus buiten vliegen lijkt me geen goed idee. Maar als je gewoon binnen vliegt en ervoor zorgt dat er geen luchtstromen aanwezig zijn in de kamer heb je superveel plezier van dit speelgoed van Silverlit.


Is deze speelgoed helikopter met afstandsbediening een leuk cadeau voor kinderen?

Deze RC helikopter is een perfect cadeau voor kleine kinderen. Vooral jongetjes kun je hiermee blij maken denk ik. Mijn zoontje van 4 wilde zo graag een helikopter waar je echt mee kon vliegen, maar de gewone RC helikopters zijn eigenlijk veel te moeilijk te besturen voor kleine kinderen. Totdat ik deze tegenkwam. Door de gebruiksvriendelijkheid is dit echt een super leuk cadeau voor kleine kinderen. Je maakt hier je kindje zeker blij mee. Voor mijn zoontje was deze op afstand bestuurbare helikopter voor kinderen in ieder geval een geslaagd cadeau!

Hoe kan ik deze op afstand bestuurbare helikopter opladen?

In de bedieningspaneel zitten 6 AA-batterijen. Hieruit hangt een stekkertje dat je in de helikopter moet steken. Binnen een half uur is de helikopter opgeladen. Daarna kun je er ongeveer 5 tot 10 minuten mee vliegen. Dit is niet heel lang helaas, maar ik heb ervaren dat de meeste op afstand bestuurbare speelgoed voertuigen veel batterijen gebruiken voor een relatief korte speeltijd.

Wat is onze ervaring met de Silverlit my first RC helicopter?

Mijn zoontje is superblij met deze RC speelgoed helikopter van Silverlit. Hij wilde zo graag een helikopter waar hij echt mee kon vliegen en met deze op afstand bestuurbare helikopter is zijn wens in vervulling gegaan. Juist door de simpele bediening, de beschermingsringen en leuke extra's zoals licht en geluid, maken van deze speelgoed helikopter een perfect cadeau voor je kindje. De speeltijd is wat aan de korte kant, maar dat mag de plezier niet drukken. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Vooral wanneer de feestdagen er weer aan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk al uitverkocht. Wil je ook deze speelgoed helikopter met afstandsbediening kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!


Silverlit my first RC helicopter kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com


Pluspunten
+ Superleuk!
+ Gebruiksvriendelijk
+ Juist geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Minpunten
- Redelijk korte speelduur


Algemene informatie Silverlit my first RC helicopter

Merk: Silverlit
Type: RC helikopter
Leeftijd: 5 t/m 7 jaar
Verkrijgbaar: deze Silverlit my first RC helicopter is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Thystoys.nl, speelgoedwebwinkel.com, fun.be etc.
Prijs: tussen 35 en 50 euro (goed rondkijken loont!)

Silverlit

Silverlit maakt afstandbestuurbare speelgoed artikelen voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Silverlit is een van de marktleiders op het gebied van afstand bestuurbaar speelgoed, zoals helikopters, vliegtuigen, vogels, auto's etc. Het hoofdkantoor van Silverlit zit in Hong Kong en het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5000 medewerkers.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...