dinsdag 12 maart 2013

Fisher-Price Stapelblokken: veelzijdige stapelblokken die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje!Speelgoed is voor de ontwikkeling van je baby alleen maar goed. Je kindje leert op deze manier kleuren, vormen en verschillende soorten stof herkennen, problemen oplossen en hij ontwikkelt hiermee zijn grove en fijne motoriek. Met de veelzijdige stapelblokken van Fisher-Price ontwikkelt je kindje zich op verschillende gebieden. Lees snel mijn uitgebreide ervaring met deze blokken van Fisher Price!


Waar kan ik dit baby speelgoed van Fisher-Price kopen?

Deze Fisher Price Stapelblokken zijn te koop bij speelgoedwinkels, webshops en warenhuizen zoals Bartsmit.com, Ekiddies.nl, Blokker.nl, ToysXL.nl, Bol.com, Degrotespeelgoedwinkel.nl, Toysrus.nl, Goedkoopstespeelgoedwinkel.nl, Wehkamp.nl, Speelgoedparadijs.com etc.
Informatie over Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.


Hoe zien deze stapelblokken van FisherPrice eruit?

De blokken zijn ongeveer 7 x 7 cm en hebben vrolijke kleuren. Op elk blok zit bovenop een vrolijk gezichtje. Dit zijn knoppen die je kunt indrukken. Wanneer je deze indrukt zal er een speeltje op de zijkant van het blok gaan draaien. Op elk blok staat ook een letter en een cijfer afgebeeld. De cijfers kun je voelen, omdat hierbij reliëf is gebruikt. Ook heeft elk blok een eigen kiekeboe spelletje die op hun eigen manier werken. Aan de onderkant van elk blok zit een gat. Wanneer je de blokken op elkaar stapelt passen de knoppen hier precies in en wanneer je op de bovenste knop duwt zullen alle speeltjes tegelijk draaien, omdat ze dan met elkaar verbonden zijn. Dit baby speelgoed is van degelijke kwaliteit, dus ze kunnen wel tegen een stootje.


Is het leuk om met de blokken te spelen?

Het zijn hele leuke, veelzijdige stapelblokken. Zoals ik al eerder vertelde ontwikkelt je peuter zich met dit peuter speelgoed op verschillende gebieden. De kiekeboe speeltjes vind mijn kindje super leuk om mee te spelen. Bij de één moet je draaien om een dier tevoorschijn te laten komen, bij een ander heb je een deurtje dat je kunt omslaan en bij het derde blok zit een schuifdeurtje om de maan of zon te laten zien. Aan de andere kant van de blokken zitten draai speeltjes. Het doet me een beetje denken aan die oude babygyms die je aan de zijkant van een box of ledikant kunt hangen. Bij de één draait een spiegelrad waar gekleurde kraaltjes in zitten, bij de ander draait een ouderwetse telefoondraaischijf en bij de laatste draait een soort rad. Het mooie is dat je baby zelf aan de draaispeeltjes kan draaien, maar hij kan het speeltje ook laten draaien door bovenop de knop te drukken. Tenslotte staan er op de zijkanten letters afgebeeld en op de andere kant cijfers. De cijfers kun je voelen, omdat hier reliëf is gebruikt. Het mooie van deze Fisher Price stapelblokken is dat wanneer je ze op elkaar stapelt, ze met elkaar in verbinding staan. Wanneer je nu op de bovenste knop drukt, zullen alle speeltjes gaan draaien. Superleuk verzonnen door Fisher Price!


Conclusie

Stapelblokken zijn eigenlijk best belangrijk voor de ontwikkeling van je peuter en met deze blokken zorg je ervoor dat je kindje zich op verschillende gebieden kan ontwikkelen. Stapelblokken is ook helemaal geen duur speelgoed, dus ik zou zeggen: bestel er ook een paar! Ons kindje is er in ieder geval erg blij mee. De stapelblokken zijn van degelijke kwaliteit, zoals we gewend zijn van Fisher-Price. Dus als er een keer mee gegooid wordt is dat helemaal niet erg. Volgens mij gaat speelgoed van Fisherprice levenslang mee, teminste dat is mijn ervaring. Ik ben helemaal positief over deze Fisher-Price stapelblokken en kan je ze dan ook zeker aanraden!

Pluspunten
+ Veelzijdig
+ Origineel
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
GeenBestel direct deze stapelblokken van Fisher-Price of ander leuk speelgoed bij Bol.com!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...