zaterdag 19 oktober 2013

Fisher-Price Klop & Lach Hamer Review

speelgoed hamer van fisher-price

Met sinterklaas waren we aan het rondkijken voor wat kleine, goedkope cadeautjes. We kwamen een speelgoedhamer van het welbekende speelgoedmerk Fisher-Price tegen. Wanneer je met deze vrolijk gekleurde hamer ergens op zou slaan, zouden er leuke geluiden uit komen. Lees snel verder wat mijn ervaring met deze speelgoed hamer is...

Waar kan ik dit speelgoed kopen?

Deze Fisher-Price speelgoed hamer is te vinden onder verschillende namen zoals Fisher-Price Klop & Lach-Hamer, Fisher Price Activity Hamer, Fisher-Price Schud & Giechel Hamer of Fisher Price Muziekhamer. De speelgoedhamer is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, telekidstoys.nl, degoedkoopstespeelgoedwinkel.nl, despeelcorner.nl, vd.nl, toysxl.nl, debijenkorf.nl, internet-toys.nl, speelgoedwebshop.com, lobbes.nl etc.

Hoe ziet de Fisher-Price Klop & Lach Hamer eruit?

De hamer heeft vrolijke kleuren zoals blauw, rood, geel, oranje en groen. Hij is 14 cm lang, 5 cm dik en 5 tot 10 cm breed. De hamer voelt erg degelijk aan en heeft geen scherpe randen. De uiteindes van de hamer zijn 2 grappige gezichtjes. Wanneer je die in de hamer drukt, gaat er in het midden van de hamer een draaischijf draaien. In het handvat zit een draaiknop dat een soort klikgeluid maakt wanneer je deze omdraait. Tevens zit de aan- en uitknop in het handvat van de speelgoed hamer. Er moeten 3 knoopcelbatterijen in de hamer.

Is deze speelgoedhamer van Fisher Price leuk om mee te spelen?

Zal ik je een geheimpje verklappen? Papa en mama hadden er de avond vantevoren net zoveel plezier van. De speelgoedhamer moest natuurlijk eerst getest worden. Wanneer je met de hamer ergens op tikt, duwt of slaat, hoor je een leuk geluidje. De geluiden kun je beschrijven als de bekende tekenfilmgeluiden, zoals poing, toing etc. Ook hoor je giechelgeluiden. Mijn zoontje en ik vinden de geluiden erg grappig.Je moet je kindje trouwens wel in de gaten houden als hij met de hamer speelt, want ons zoontje sloeg over al op met deze speelgoedhamer. En aangezien de hamer van hard plastic is, is het niet altijd een goed idee om op bijvoorbeeld meubels of je tv te slaan. Eigenlijk een beetje eigen schuld natuurlijk, want een kind denkt dat hij overal op mag slaan met de hamer. Ik moet toegeven dat het leuk speelgoed is, alleen is mijn kindje er best snel op uit gekeken. Hij kan er niet uren mee zoet zijn, maar dat had ik ook niet verwacht. Het is ideaal speelgoed om cadeau te doen voor een verjaardag of als extra cadeautje met sinterklaas of kerstmis. De hamer is namelijk niet echt heel duur. Even goed rondkijken loont de moeite, want ze zijn te koop vanaf € 8 t/m € 16. Dat is gewoon het dubbele!

Conclusie

Ik ben tevreden over deze speelgoedhamer van Fisher-Price. De hamer ziet er leuk uit, is veilig, voelt degelijk aan en heeft erg grappige en leuke geluidjes. Ook is de hamer helemaal niet zo duur is perfect speelgoed om als kleinigheidje bij de sinterklaas cadeau's of kerstcadeau's te doen. Ook is het leuk speelgoed om met een verjaardag te geven. Het is geen speelgoed waar je kindje uren mee zoet kan zijn of jarenlang plezier van zal hebben denk ik. Maar toch vond ik het een geslaagd cadeau, want mijn zoontje heeft er wel veel plezier van gehad. Wat mij betreft dus toch wel een aanrader!

Pluspunten
+ Superleuke geluidjes
+ Degelijke kwaliteit

Minpunten
- Misschien snel op uitgekekenLeuk speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Algemene informatie

Merk: Fisher-Price
Type: speelgoed hamer
Leeftijd: 6 maanden tot 3 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, telekidstoys.nl, degoedkoopstespeelgoedwinkel.nl, despeelcorner.nl, vd.nl, toysxl.nl, debijenkorf.nl, internet-toys.nl, speelgoedwebshop.com, lobbes.nl etc.
Prijs: tussen € 8,25 en € 16


Fisher Price

Fisher Price is een bedrijf dat al in 1930 opgericht is door Herman Fisher, Irving Price, Margaret Evans Price en Helen Schelle. Ze begonnen met houten speelgoed dat al meteen een succes werd. In 1993 nam het bedrijf Mattel Fisher Price over en sinds het oprichten van het bedrijf heeft Fisher Price al meer dan 5000 verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Je kunt wel zeggen dat Fisher Price tot de top van de wereld behoort op het gebied van speelgoedfabrikanten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...