zaterdag 19 oktober 2013

VTech Kiekeboe Boerderij Review

Vtech Kiekeboe Boerderij - leuk goedkoop speelgoed

Iedereen met kinderen kent wel het spelletje 'Kiekeboe'. Dit spelletje doe je met je baby als vermaak, maar ook voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kindje. Je baby ontwikkelt hierdoor ook zijn motoriek. Vtech heeft dat als basis gebruikt en heeft Kiekeboe Boerderij op de markt gebracht. Ze hebben dit speelgoed natuurlijk de vrolijke liedjes, geluiden en degelijke kwaliteit meegegeven die we van Vtech gewend zijn. Lees snel verder waarom dit speelgoed zeker een aanrader is!

Waar kan ik dit speelgoed kopen?

Deze Vtech Kiekeboe Kinderboerderij is te koop bij speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.

Hoe ziet Kiekeboe Boerderij van Vtech eruit?

Dit speelgoed van Vtech ziet er echt heel erg leuk uit. Het heeft een beetje de vorm van een boerderijtje. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren zoals rood, geel, groen, blauw en wit. Het is van degelijke kwaliteit en heeft geen scherpe randen. Dit speelgoed is ongeveer 12 cm breed, 12 cm hoog en 3 cm dik. Er zit een handvat aan, zodat je kindje het overal mee naartoe kan nemen. Op de voorkant staan de vrolijke koppen van een eend, koe en schaap afgebeeld. Dit zijn tevens knoppen. Daaronder zitten een soort klepjes die je om kunt slaan. Er zit een aan- en uitknop, maar ook een volumeknop op. Linksboven zit zit een lampje in de vorm van een muzieknoot dat oplicht tijdens het afspelen van de muziek.
Wat kun je allemaal met dit leuke speelgoed van Vtech doen?

Kiekeboe spelen met je baby doe je voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kindje. Je baby wordt hierbij gestimuleerd tot het maken van contact en het is goed voor de fijne motoriek. Daar speelt speelgoedfabrikant Vtech goed op in met dit speelgoed. De Kiekeboe Boerderij speelt vrolijke liedjes af waarbij een vrolijke vrouwenstem zingt. Tevens roept ze een aantal verschillende teksten zoals 'Kiekeboe' en 'Waar zijn jullie?'. Wanneer je op een knop drukt hoor je het bijbehorende dierengeluid. Wanneer een flapje wordt omgeklapt, hoor je de vrouwenstem iets zeggen en een dierengeluid. Op deze manier leert je kindje ook dierengeluiden herkennen en nadoen. Mijn zoontje vindt het speelgoed superleuk en kan zich er uren mee vermaken. Gelukkig zit er ook een volumeknop op en schakelt het speelgoed zich automatisch uit bij inactiviteit van een bepaalde periode. Er gaan 2 AA-batterijen in.

Conclusie

Dit speelgoed was zeker geen miskoop en we hebben er veel plezier van gehad. Het is zijn geld dubbel en dwars waard. Mijn zoontje kon zich er uren mee vermaken. Door de knoppen en flapjes kan je kindje heel interactief met het speelgoed bezig zijn. Naast de liedjes en dierengeluiden is dit speelgoed heel goed voor de fijne motoriek van je kindje. Hij leert op knoppen drukken, maar ook om de flapjes om te draaien. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Veel waar voor je geld
+ Erg interactief
+ Degelijke kwaliteit
+ Leerzaam en goed voor de fijne motoriek

Minpunten
GeenLeuk speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!
Algemene informatie

Merk: Vtech
Type: Kiekeboe Boerderij
Leeftijd: 6 tot 24 maanden
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels, webshops en warenhuizen zoals bol.com, intertoys.nl, bartsmit.com, babypark.nl, prenatal.nl, gigaspeelgoed.nl, thystoys.nl, blokker.nl, toysxl.nl, lobbes.nl, speelgoedparadijs.com etc.
Prijs: tussen € 9 en € 13

Vtech

Vtech is een groot en bekend merk in elektronisch speelgoedland. Het bedrijf is in 1976 opgericht en heeft 36.000 werknemers verspreid over de hele wereld. Vtech heeft in veel landen prijzen gekregen voor hun producten. Ze ontwikkelen technologisch hoogwaardig, educatieve en sprekende speelproducten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Ze proberen hun producten zo goed mogelijk af te stemmen op het schoolsysteem van het betreffende land. Vtech is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en brengen ongeveer 50 nieuwe producten per jaar op de markt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...