vrijdag 17 oktober 2014

Speelgoed stoplicht Review


leuk speelgoed stoplicht voor kinderen


Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen helemaal te gek. Hij kan zich er elke dag uren mee vermaken. Daarom leek het me leuk om wat accesoires erbij te kopen zoals een speelgoed autogarage, een speelgoed flitspaal, maar ook een speelgoed stoplicht. In het echt heb ik hem al geleerd hoe een stoplicht werkt en wat je moet doen bij elke kleur. Zo kan hij dit met een speelgoed verkeerslicht spelenderwijs oefenen en herhalen.

Waar kan ik dit leuke speelgoed kopen?

Dit speelgoed verkeerslicht is te koop bij speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys.

Hoe ziet dit speelgoed stoplicht eruit?

Het speelgoed stoplicht is van degelijk kwaliteit plastic gemaakt. Hij is steviger en groter dan ik had verwacht. Het stoplicht is ongeveer 12 cm hoog. Het kastje waar de lichten in zitten is ongeveer 3 cm breed en 5 cm hoog. Verder ziet het eruit als een normaal stoplicht. Alles zwart en de paal zwart/wit.

Hoe werkt dit speelgoed stoplicht?

Onder zit een klein knopje. Wanneer je die indrukt gaat het oranje licht knipperen. Wanneer je deze nog een keer indrukt gaat het groene lampje branden en na nog een keer indrukken brandt het rode licht. Je kunt het stoplicht niet uitzetten. Het stoplicht gaat automatisch uit als er ongeveer 15 seconden niet mee is gespeeld. Onderin zit een plat batterijtje die je kunt verwisselen.

Conclusie

Ik vind het heel leuk speelgoed, want op deze manier kun je je kindje spelenderwijs de verkeersregels leren. Mijn zoontje vindt met speelgoed auto's spelen sowieso heel erg leuk en dit soort accesoires maken het alleen maar extra leuk. Het speelgoed verkeerslicht vind ik ook helemaal niet duur, dus de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Leerzaam
+ Leuk extraatje voor bij de speelgoed auto's en speelgoed garage

Minpunten
Geen


Merk: Road Series
Type: speelgoed verkeerslicht
Leeftijd: 3 tot 10 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels zoals Lobbes, Bart Smit, Schellens speelgoed en Intertoys
Prijs: rond 3 euro
Dit speelgoed verkeerslicht is ook te koop in combinatie met speelgoed verkeersborden.

Bestel je speelgoed auto's, speelgoed garage of auto speelkleed voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!


1 opmerking:

Anoniem zei

Ook fijn dat er nog goedkoop speelgoed is!

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...