zaterdag 9 mei 2015

Snuffie Hup Review (compact versie)

leuk spel voor kleine kinderen

Waar kan ik Snuffie Hup kopen?

Wil je ook dit speelgoed van Goliath kopen? Het spel Snuffie Hup is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Wehkamp.nl, Toysrus.nl etc.

Hoe ziet Snuffie Hup eruit?

Ik heb het reisspel van Snuffie Hup. Het spel is een groen heuveltje waar oranje wortels in zitten en bovenop zit het witte konijn. Deze is een stuk kleiner dan het origineel, maar uitermate geschikt om mee te nemen wanneer je op reis gaat. Het spelletje is nog geen 14 cm hoog en heeft een diameter van ongeveer 9 cm, erg compact dus! Het speelgoed is van hard plastic gemaakt. Waar bij de reiseditie aan gedacht is, is dat de wortels en het konijn er niet uit kunnen. Heel handig, want je wilt in de auto, trein of vliegtuig geen onderdelen kwijt raken.


Hoe werkt Snuffie Hup?

Snuffie Hup is een heel simpel spelletje, maar juist daarom zo leuk voor kleine kinderen. Op de verpakking staat dat de game voor kinderen vanaf 4 jaar is. Ik denk dat die leeftijdsgrens best naar beneden bijgesteld mag worden naar 3+. Mijn peuter van drie en een half jaar vindt op dit moment het spel juist erg leuk! Het spelletje heeft bijna geen regels waardoor het een ideaal spelletje is voor kleine kinderen. Het is de bedoeling dat je om de beurt een wortel uit de heuvel trekt. Bij één wortel zal het konijn omhoog springen. Diegene heeft dan het spel verloren. Best spannend, want het konijn zal willekeurig omhoog springen!

Wat is onze ervaring met Snuffie Hup?

Is Snuffie Hup leuk? Ja, het is een erg leuk spel voor kleine kinderen! Mijn zoontje van drie en een half vindt het een leuke game. Juist omdat het vrijwel geen regels of uitleg nodig heeft, is dit spelletje uitermate geschikt voor kleine kinderen vanaf ongeveer drie jaar. Je kunt het spel ook even tussendoor spelen, want één spelletje duurt niet langer dan een paar minuten. Wat mij betreft is dit spel van Goliath erg geschikt voor peuters. Enig minpuntje is dat het soms niet duidelijk is of een wortel er helemaal uitgetrokken is, want het verschil tussen een wortel die erin zit en een wortel die los is getrokken, is maar heel klein. Wij zijn erachter gekomen dat je het spelletje trouwens ook andersom kan spelen. Wanneer alle wortels eruit getrokken zijn, kun je ze één voor één weer induwen. Ook dan zal het konijn willekeurig omhoog springen.

leuk speelgoed voor 4-jarige

Speltip

Je kunt het spelletje ook gebruiken als iemand geen zin heeft om de afwas te doen bijvoorbeeld. Je kunt een muntje opgooien, maar je kunt dus ook dit spelletje even snel doen. Degene die verliest moet dan afwassen.

Conclusie

Ik vind Snuffie Hup een leuk spelletje voor kinderen vanaf een jaar of drie. Het heeft eigenlijk geen uitleg nodig en het ziet er leuk uit. Omdat het spelletje maar een paar minuten duurt is het volgens mij juist geschikt voor kleine peuters. Het spel kun je volgens mij wel met meerdere mensen spelen, maar ik denk dat met z'n tweeën het leukst is, aangezien er maar 8 wortels in zitten om los te trekken. Deze reiseditie is superhandig om mee te nemen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een lange reis voor de boeg hebt. Superleuk speelgoed voor 3-4 jaar denk ik. Wat mij betreft een aanrader!Wil je ook Snuffie Hup kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt dit spelletje al de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.comPluspunten
+ Simpel om te spelen
+ Niet te lange speelduur
+ Handige reiseditie

Minpunten
- Soms moeilijk te zien of de wortel eruit is getrokken


Algemene informatie Snuffie Hup

Merk: Goliath
Type: kinderspel / reisspel
Aantal spelers: 2 of meer
Leeftijd: vanaf 4 jaar (ikzelf vind 3 jaar ook al goed kunnen)
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, warenhuizen en webshops zoals Bol.com, Blokker.nl, Coolblue.nl, Spellenrijk.nl, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Wehkamp.nl, Toysrus.nl etc.
Prijs reis editie: tussen 8 en 11 euro
Prijs gewone editie: tussen 25 en 35 euro

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...