zaterdag 14 november 2015

Aladins vliegende tapijt spel review

speelgoed kopen voor sinterklaas en kerst

Sinterklaas en Kerstmis komen er weer aan! Moet jij ook nog inkopen doen voor de feestdagen, dan is dit leuke spel misschien wel iets voor jou. Aladins vliegende tapijt is een nieuw spel van Goliath voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Lees snel deze uitgebreide review!

Waar kan ik Aladins vliegende tapijt kopen?

Wil je ook dit speelgoed kopen? Het Aladin spel vliegende tapijt spel is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, speelgoedshop.nl etc.

Hoe werkt het Aladins vliegende tapijt spel?

Dit nieuwe spel van Goliath is eigenlijk gebaseerd op een heel simpel idee. Het draait allemaal om balans en geduld. Er zijn meer spellen waarbij het draait om deze factoren, maar Aladins vliegende tapijt is net weer anders. Andere spellen in deze categorie zijn bijvoorbeeld De toren van Pisa, Jenga en Mikado. Bij Aladins vliegende tapijt hangt er een plastic tapijt aan een sterke magneet te bungelen. Het is de bedoeling dat je om de beurt een klein voorwerp van de schat op het tapijt legt, maar je moet goed oppassen dat het tapijt niet door jou zijn evenwicht verliest. Als dat gebeurt ben jij de verliezer!

Hoe ziet Aladins vliegende tapijt eruit?

Het spel ziet er superleuk uit! Het bestaat uit een soort plastic houder met arm met aan het uiteinde een magneet. Hier kun je het vliegende tapijt tegen aan ´plakken´. Door aan een knopje te draaien kun je de moeilijkheidsgraad van het spel instellen. Een dun draadje zorgt ervoor dat het tapijt op zijn plaats blijft. De schatten (kleine voorwerpen) zitten in een buidel. Dit zijn kleine plastic of rubberen geldstapels, kistjes, sieraden, olielampen etc. Ruim dit spel goed op wanneer je hele kleine kinderen in huis hebt lopen, want deze voorwerpen zijn erg klein en kunnen gezien worden als kleine snoepjes door baby's en peuters. Voordat je het weet hebben ze er een paar doorgeslikt en kunnen ze erin stikken.

Wat is onze ervaring met het Aladins vliegende tapijt spel?

Het belangrijkste is natuurlijk wat mijn vierjarig zoontje ervan vindt. Hij vindt het een super leuk spel! Dit komt vooral omdat het eigenlijk een simpel te spelen spel is. Naast dat het een leuk spel is, is het ook nog eens een goede oefening om zijn motoriek te ontwikkelen. Je moet namelijk heel voorzichtig en precies het voorwerp op het vliegende tapijt neerleggen. En wat er nog ook bij komt kijken is concentratie en geduld. Geduld hebben is soms nog best moeilijk voor mijn peuter, maar ik vind dat hij het met dit spel heel goed doet! Dit komt natuurlijk ook omdat het spel spelen leuk en spannend is.

Conclusie

Wij vinden dit spel van Goliath een erg leuk spel! Het is een simpel te spelen spel voor je peuter of kleuter, duurt niet te lang en is ook nog eens goed voor de motoriek en concentratie van je kindje. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Superleuk!
+ Goed voor concentratie en motoriek

Minpunten
- Geen


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook Aladins vliegende tapijt kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Aladins vliegende tapijt kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com
Algemene informatie Aladins vliegende tapijt

Merk: Goliath
Type: behendigheidspel
Aantal spelers: van 2 tot 4
Leeftijd: 4 t/m 10 jaar
Speeltijd: ongeveer 20 minuten
Verkrijgbaar: Aladins vliegende tapijt is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, speelgoedshop.nl etc.
Prijs: tussen 21,25 en 25 euro
Download hier de spelregels van Aladins vliegende tapijt

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen en speelgoed op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.Bekijk hieronder een filmpje van Aladins vliegende tapijt

1 opmerking:

Anoniem zei

lijkt me een erg leuk spel voor kleine kinderen! gr wilma

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...