zaterdag 14 november 2015

Eendjesdans spel review

leuk speelgoed voor kleine kinderen kopen

Sinterklaas en Kerstmis komen er weer aan! Moet jij ook nog inkopen doen voor de feestdagen, dan is dit leuke spel misschien wel iets voor jou. Eendjesdans is een nieuw spel van Goliath voor kinderen van 3 jaar en ouder. Lees snel deze uitgebreide review!

Waar kan ik het spel Eendjesdans kopen?

Wil je ook dit speelgoed kopen? Het Eendjesdans spel is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Top1toys.nl, speelgoedshop.nl, Spellenrijk.nl etc.

Hoe werkt het Eendjesdans spel?

Ik vind dit nieuwe spel van Goliath echt een van de leukste spelletjes voor peuters en kleuters van dit moment! Het is niet voor niks genomineerd voor speelgoed van het jaar. Je hebt een soort stromend vijvertje (niet met echt water natuurlijk) waarin kleine gele eendjes met de stroming mee drijven. Onder elk eendje zit een stickertje met een figuurtje. Dit kan een rode cirkel, blauw sterretje, paars vierkantje of een groen driehoekje zijn. Iedere speler moet de eendjes met zijn figuurtje verzamelen. Om de beurt pak je een eendje. Heeft jouw eendje het figuur dat jij moet verzamelen, dan mag je het uit de vijver pakken. Heeft de eend een ander figuur, dan moet je deze weer terug in de vijver plaatsen. Het is dus eigenlijk een soort memory spel in de vorm van de kleine bekende, gele eendjes die je op de kermis of in een pretpark ook altijd ziet.

Hoe ziet het spel Eendjesdans eruit?

Het spelletje doet me heel erg denken aan gele eendjes die je uit de vijver moet hengelen op een kermis of in een pretpark. Superleuk om zoiets nu ook thuis te hebben! Dit leuke spel bestaat uit een plastic vijver met een diameter van ongeveer 25 cm. Er zitten 12 kleine, plastic, gele eendjes bij. Klein nadeel is wel dat je eerst alle figuurtjes op de onderkanten en alle oogjes erop moet plakken met kleine stickers. Het duurt even voordat je kunt beginnen, maar als je eenmaal klaar bent kan het plezier beginnen! Eerst plaats je alle eendjes in de vijver en wanneer je op de grote oranje knop drukt, gaan alle eendjes 'rondzwemmen'. Terwijl ze zwemmen kwaken ze er vrolijk op los! Er zitten geen hele kleine onderdelen bij dit spel, dus is het veilig voor baby's en peuters.

Wat is onze ervaring met het Eendjesdans spel?

Eendjesdans is op dit moment ons favoriete spel. Sowieso omdat je van de kwakende eendjes al heel vrolijk wordt, maar ook omdat het gewoon een heel leuk spelletje is om te spelen. Mijn zoontje van vier is heel erg goed in memory, maar nu de voorwerpen 'rondzwemmen' is het toch een stukje moeilijker. En niet alleen voor hem, maar eerlijk gezegd ook voor mij haha. Het spel is een erg goede training van je geheugen. Mijn kleine kleuter kan eigenlijk niet genoeg krijgen van het spel en het is een echte hit hier thuis op het moment. Omdat je maar drie eendjes hoeft te vinden, duurt het spel niet te lang en blijft het leuk voor je kindje.

Conclusie

Zoals ik eerder al vertelde is dit spel een enorme hit thuis. Mjin zoontje wil om de haverklap dit leuke Eendjesdans spel spelen. Het is voor hem een erg goede geheugentraining, vooral ook omdat de voorwerpen bewegen. Je moet de eendjes dus erg goed in de gaten houden. En eerlijk is eerlijk.. voor mij is het eigenlijk ook best wel een goede geheugentraining. Plezier voor de hele familie dus! En de prijs valt ten opzichte van andere spellen ook reuze mee. Ik vind dit een hele leuke en zeer geslaagde memory spel of geheugenspel verpakt in een zeer leuk jasje. Wat mij betreft een must voor als je kleine kinderen hebt. Zeker een aanrader dus!

Pluspunten
+ Superleuk!
+ Goede geheugentraining
+ Niet heel duur

Minpunten
- Geen


Vooral nu de feestdagen eraan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk snel uitverkocht. Wil je ook het spelletje Eendjesdans kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Het Eendjesdans spel kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je speelgoed de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com


Algemene informatie Eendjesdans

Merk: Goliath
Type: geheugenspel
Aantal spelers: van 2 tot 4
Leeftijd: 3 jaar en ouder
Speeltijd: ongeveer 20 minuten
Verkrijgbaar: Eendjesdans is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Bartsmit,com, Intertoys.nl, Toysxl.nl, Lobbes.nl, Fun.be, Top1toys.nl, speelgoedshop.nl, Spellenrijk.nl etc.
Prijs: tussen 16,99 en 19,99 euro
Download hier de spelregels van Eendjesdans

Goliath
Goliath is een speelgoedfabrikant die zijn speelgoed internationaal verkoopt. Het brengt voornamelijk spellen en speelgoed op de markt zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Wie wat waar, Huis boompje beestje, Stixx, Magic Jinn, Super Sand etc.

Bekijk hieronder filmpjes van Eendjesdans4 opmerkingen:

Rina marx-jansen zei

wat een leuke cadeau tip !!!

Randy van de BesteReviews zei

Zeker weten! Echt een heel leuk spel voor kinderen! :)

Wilma zei

Dit lijkt ons een erg leuk spelletje voor kleine kinderen. We gaan Eendjesdans meteen bestellen.

Randy van de BesteReviews zei

Veel plezier ermee Wilma! Maar dat gaat zeker lukken. :)

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...