dinsdag 26 november 2019

Nikko Nano VaporizR 3 RC auto review


Hoe ziet deze radiografische rc auto eruit?

Deze Nikko Nano VaporizR 3 is ongeveer 20 cm lang, 14 cm breed en 10 cm hoog. De speelgoed auto heeft een stoere felgroene kleur. Op de achterkant van de auto zit een grote spoiler en de wagen heeft vier grote crosswielen. De afstandsbediening van deze RC auto is ongeveer 12 cm breed, 11 cm diep en 4 cm dik. Deze versie heeft geen antenne meer.

Hoe werkt deze radiografisch bestuurbare auto voor kinderen?

Bij deze derde versie van de Nano VaporizR is er weer gekozen om de wielen apart van elkaar te bedienen. De rechter- en linkerwielen kun je apart vooruit en achteruit bedienen. Voordeel hiervan is dat de radiografische wagen super wendbaar is. Wanneer je met de linkerwielen op achteruit drukt en de rechterwielen tegelijk vooruit, draait de speelgoedauto rondjes om zijn as. Ik vind deze manier van besturen wel even wennen, aangezien ik vroeger altijd een Nikko RC auto had waarbij je gewoon vooruit en achteruit kon gas geven en met een ronde knop kon sturen. Bij deze Nikko Nano VaporizR 3 moet je dus sturen door gas te geven met één knop, links of rechts. Net zoals bij de Nikko VelociTrax. Mijn zoontje was er sneller aan gewend dan ik haha. De speelgoed auto heeft een maximum snelheid van 8,5 kilometer per uur. Het bereik van de afstandsbediening is bijna 40 meter.

Is deze speelgoed auto met afstandsbediening een leuk cadeau voor kinderen?

Deze op afstand bestuurbare speelgoed auto is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de papa's, ooms en opa's! Mijn zoontje vond het een heel leuk cadeau en heeft er dan ook uren lang mee buiten gespeeld. Want het mooie van deze RC auto is dat je er ook door zand en water mee kan rijden. Daar heeft de Nano VaporizR 3 helemaal geen problemen mee!

Nu vooral voor de feestdagen zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerst denk ik dat deze radiografisch bestuurbare auto's als zoete broodjes over de toonbank gaan. Tegenwoordig kun je dit speelgoed ook heel makkelijk online kopen bij bijvoorbeeld Bol.com. Je hebt je speelgoed auto dan de volgende dag al gewoon in huis!

Hoeveel batterijen gaan er in deze op afstand bestuurbare auto van Nikko?

Er zijn 4x AA batterijen nodig voor de auto zelf en 3x AAA batterijen voor de afstandsbediening.

Wat is onze ervaring met deze Nikko Nano VaporizR 3 RC auto?

Mijn achtjarig zoontje is helemaal blij met deze RC speelgoed auto van Nikko. Vooral de wendbaarheid maakt deze auto zo leuk om mee te rijden. En niet alleen binnen, maar ook buiten kun je lekker door het zand en water heen crossen. De auto is van degelijk plastic gemaakt, dus kan wel tegen een stootje. Wat mij betreft is deze Nikko Nano VaporizR 3 RC auto dan ook zeker een aanrader!

Vooral wanneer de feestdagen er weer aan komen zou ik dit speelgoed op tijd kopen. Bij sommige winkels is dit speelgoed namelijk al snel uitverkocht. Wil je ook deze Nikko speelgoed auto met afstandsbediening kopen? Klik dan op de knop hieronder. Bij Bol.com zijn ze namelijk nog gewoon op voorraad!

Pluspunten
+ Super wendbaar
+ Zand en water geen probleem

Minpunten
- Besturing is even wennen




Algemene informatie Nikko Nano VaporizR 3 RC auto

Merk: Nikko
Type: RC speelgoed auto
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Verkrijgbaar: deze radiografisch bestuurbare speelgoed auto is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en webwinkels zoals Bol.com, Fun.be, Wehkamp.nl, Blokker.nl, Wheelz4kids.com, Toychamp.nl etc.
Prijs: tussen 30 en 36 euro

Nikko

Dit Japanse bedrijf maakt sinds 1958 radiografisch bestuurbare producten. Het is de grootste fabrikant van radiografische speelgoed van de wereld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wanneer jij nog opmerkingen, commentaar of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...