zaterdag 26 januari 2013

Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Informatie over het merk Lamaze

Lamaze is onderdeel van Learning Curve en produceert speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Ze hebben allerlei soorten speelgoed voor kindjes van 0 t/m ongeveer 2 jaar. Lamaze speelgoed heeft eigenlijk best wel een unieke stijl qua uiterlijk, waardoor je het speelgoed vrijwel altijd meteen herkent. In elke leeftijdscategorie zijn bepaalde dingen belangrijk voor een kindje en dat past Lamaze toe op hun speelgoed.

Waar kan ik dit baby speelgoed van Lamaze kopen?

Deze Lamaze Mijn Eerste Spiegel is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.

Lamaze baby speelgoed

Hoe ziet dit speelgoed eruit?

Dit leuke speelgoed van Lamaze is in een piramide-vorm van ongeveer 20 cm hoog. Het voelt heel zacht aan en als je er mee schudt hoor je een belletje rinkelen. Opdruk is de typische stijl van Lamaze. De stof, die is gebruikt, glimt behoorlijk. Natuurlijk zijn er ook weer vele vrolijke kleuren gebruikt zoals, groen, blauw, oranje, paars, roze, geel, rood etc. Op elke kant van de piramide staat een afbeelding van een zeedier zoals een vis, dolfijn en schildpad. Tevens heeft elke kant nog iets extra tastbaars zoals lintjes en een knisperflapje. Op één kant van de piramide zit een grote spiegel.

Lamaze Mijn Eerste Spiegel: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Is de Lamaze Mijn Eerste Spiegel leuk om mee te spelen?

Een spiegeltje is voor een baby altijd leuk om zichzelf te ontdekken. Het spiegeltje dat op deze piramide zit is buigbaar en niet breekbaar, dus ook niet gevaarlijk voor de baby. De vrolijke kleurtjes trekken meteen de aandacht van onze baby. De piramide is lekker zacht, maar toch stevig, dus hij kan er mee gooien, tegen aan zitten of in knijpen. De lintjes en knisperflapje vindt hij leuk om mee te spelen. De zeediertjes vindt hij ook leuk, maar vooral het visje. Onze baby vindt het ook altijd leuk om filmpjes van bewegende vissen in een aquarium te bekijken. Het belletje in de piramide werkt als een rammelaar, maar daar doet ons kindje eigenlijk nog niet zo heel veel mee. Waarschijnlijk is de piramide daar nog iets te groot voor om mee te schudden.

Lamaze baby speelgoed

Conclusie

De prijs van dit baby speelgoed van Lamaze vind ik wel wat aan de hoge kant, maar onze baby heeft er wel veel plezier van. Het is altijd leuk om te zien hoe een kindje reageert op zijn spiegelbeeld. Het handige van dit speelgoed is dat je het ook overal mee naartoe kunt nemen. De felle kleurtjes, spiegel en lintjes trekken de aandacht van onze baby en hij vindt het leuk om ermee te spelen. Wat mij betreft heel leuk speelgoed voor je kleine baby.

Pluspunten
+ Goed voor de motorische vaardigheden
+ Leuk om zijn spiegelbeeld te ontdekken
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
- Misschien de hoge prijs

Leuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Merk: Lamaze
Type: spiegel / rammelaar
Leeftijd: van 0 tot ongeveer 2 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed- en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 18 en € 20


Wil je Mijn Eerste Spiegel ook hebben?
Dan kun je deze direct bestellen bij Bol.com:Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Lamaze? 
Dan weet ik zeker dat je onderstaand artikel ook leuk vindt om eens door te lezen!

Lamaze Jingle Jack Ster
-  simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...