dinsdag 29 januari 2013

Lamaze Jingle Jack Ster: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!


Lamaze Jingle Jack Ster: simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Informatie over het merk Lamaze

Lamaze is onderdeel van Learning Curve en produceert speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Ze hebben allerlei soorten speelgoed voor kindjes van 0 t/m ongeveer 2 jaar. Lamaze speelgoed heeft eigenlijk best wel een unieke stijl qua uiterlijk, waardoor je het speelgoed vrijwel altijd meteen herkent. In elke leeftijdscategorie zijn bepaalde dingen belangrijk voor een kindje en dat past Lamaze toe op hun speelgoed.

Waar kan ik dit baby speelgoed van Lamaze kopen?

Deze Lamaze Jingle Jack Ster is te koop bij speelgoedwinkels en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online webshops als Wehkamp, Bol.com etc.


Hoe ziet dit speelgoed eruit?

De ster ziet er erg vrolijk uit door alle kleuren die gebruikt zijn. Rood, geel, blauw, paars, oranje en allemaal met een ander motief of patroon. Dit is één van de kenmerken van de stijl die het speelgoedmerk Lamaze altijd gebruikt. Doordat ze een bepaalde stijl gebruiken, herken je altijd meteen dat het speelgoed van hun is. De zachte ster heeft een lengte en breedte van 15 cm en een hoogte van 30 cm. Voor elk gekleurd vlakje is een ander soort stukje stof gebruikt en aan de uiteindes van elke kant zitten een paar felgekleurde lintjes. In de ster zit knisperpapier, dat je hoort als je erin knijpt. Tevens zit in het speelgoed een belletje dat rinkelt wanneer je met het speelgoed schudt. Aan één van de uiteindes van de ster zit een witte plastic ring, zodat je het stuk speelgoed handig aan je kinderwagen, buggy of box kunt hangen.

Leuk speelgoed van Lamaze

Is de Lamaze Jingle Jack Ster leuk om mee te spelen?

Voor een baby van een paar maanden oud is het goed om verschillende soorten stof of texturen te voelen. Daar is deze ster speciaal voor gemaakt. Het is goed om regelmatig met zijn handje over het stof heen te gaan, zodat hij de verschillen kan voelen. Het knisperend geluid, wanneer je baby erin knijpt vindt hij helemaal te gek. Die van ons wel in ieder geval. Het trekt echt zijn aandacht. Ook de felgekleurde lintjes die aan de uiteindes zitten wilt hij steeds vastpakken en in zijn mond stoppen. Wanneer hij met de ster schudt, werkt het belletje als een soort rammelaar, al is deze niet zo duidelijk te horen. Dit soort speelgoed is uitermate geschikt voor de motorische vaardigheden van je baby.

Is dit speelgoed van Lamaze veilig?

Deze Jingle Jack Ster is helemaal veillig. Het is zacht en heeft geen gevaarlijke uitsteeksels of stukjes die je los kunt trekken. Je baby kan dus veilig met dit speelgoed spelen.

Conclusie

Ik vind deze Jingle Jack Ster van Lamaze zeer geschikt speelgoed voor onze baby. De felle kleurtjes, geluidjes en lintjes trekken zijn aandacht en zorgen ervoor dat hij alles wilt ontdekken. Ik denk inderdaad dat deze ster heel goed is voor de motoriek van een baby. Onze baby is helemaal weg van het speelgoed en dat is ook het belangrijkste. Speelgoed van Lamaze is eigenlijk altijd wel goed. Het is best goedkoop speelgoed. Wat ik handig vind is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten
+ Goed voor de motorische vaardigheden
+ Degelijk
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
Geen


Merk: Lamaze
Type: ontdekkings-rammelaar
Leeftijd: van 0 tot ongeveer 2 jaar
Verkrijgbaar: speelgoedwinkels, babywinkels en webshops zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 8 en € 10


Je speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Lamaze? 
Dan weet ik zeker dat je onderstaand artikel ook leuk vindt om eens door te lezen!

Lamaze Mijn Eerste Spiegel
- Simpel, maar effectief speelgoed van Lamaze!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...