zondag 27 januari 2013

Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!


Wij hoorden een tijdje geleden van iemand dat een zogenaamde Bendy Ball van Playgro, speelgoed was dat baby´s erg leuk vinden. Tevens zou het heel goed zijn voor de motoriek van de baby en zou hij er een lange tijd veel plezier van hebben. Toch erg nieuwsgierig, dus ook snel zo´n bal besteld bij Toys XL. Lees snel verder om erachter te komen wat ik van dit leuke baby speelgoed vind!
Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Informatie over het merk Playgro

Playgro is een bedrijf dat kwalitatief goed speelgoed maakt voor de ontwikkeling van je baby. Ze produceren heel veel verschillende producten voor thuis, tijdens een reis, voor het voeden, veiligheid en baby care. Playgro is een bedrijf dat in 1992 is opgezet in Australiƫ, maar zit nu in 57 landen verspreid over de hele wereld.

Waar kan ik dit baby speelgoed kopen?

Deze Playgro Bendy Ball is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.

Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Verpakking

De bal zat niet echt verpakt in een doos. Er hing een stuk karton aan (zie foto's) met allerlei informatie erop gedrukt dat vast zat met tie rips, zoals al het speelgoed tegenwoordig. De informatie staat er in verschillende talen op.

Is deze Playgro Bendy Ball leuk om mee te spelen?

Door het rubber voelt de bal zacht aan en kan het niet snel kapot. De bal bestaat eigenlijk uit verschillende slangetjes van rubber (zie foto's). Elk slangetje heeft zijn eigen felle kleur. Door het gebruik van de slangetjes kan een baby de bal makkelijk vast pakken en ook rollen. Hierdoor zal de motoriek van de baby beter ontwikkelen. In deze constructie van slangetjes zit een harde plastic bal waar drie kleine harde balletjes in zitten. Bij het bewegen van de bal zullen deze kleine balletjes door het rondslingeren van de harde plastic bal als een rammelaar klinken.

De buitenkant van de bal heeft ongeveer een diameter van 12 cm. Ons kindje vindt het leuk om de bal vast te pakken. Echt rollen en schudden doet hij nog niet, omdat hij daar waarschijnlijk nog iets te klein voor is. Op de verpakking staat dat deze bal voor vanaf 6 maanden is, maar onze baby van bijna 3 maanden vindt het nu al interessant. Vanaf 3 maanden beginnen baby's namelijk al vanalles vast te pakken. Het mooie van deze bal is dat het niet kapot kan en je het overal mee naartoe kunt nemen.

Playgro Bendy Ball: simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over deze Bendy Ball van Playgro. Door de kleurtjes wordt meteen de aandacht getrokken en omdat de bal uit losse slangetjes bestaat kan je baby het makkelijk vastpakken. Dit is erg goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. De kleine balletjes in de bal functioneren als rammelaar. Het is best goedkoop speelgoed, dus wat mij betreft is dit heel leuk speelgoed voor je baby.

Pluspunten
+ Degelijk
+ Simpel
+ Goed voor de motorische ontwikkeling
+ Handig om mee te nemen

Minpunten
GeenLeuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Merk: Playgro
Type: bal
Leeftijd: vanaf 3 maanden
Verkrijgbaar: (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl, Babydump.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 4 en € 8

Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Playgro? 
Dan weet ik zeker dat je de onderstaande artikelen ook leuk vindt om eens door te lezen!

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar
- Goedkoop baby speelgoed dat is goed is voor de motorische en zintuigelijk ontwikkeling!

Playgro Vormenstoof Olifant
- Leuk, veelzijdig en educatief speelgoed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...