zaterdag 26 januari 2013

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!


Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Waar kun je deze baby rammelaar kopen?

De Playgro rammelaar is te koop bij (online) speelgoed winkels en baby winkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl en Prenatal, maar ook bij online web shops als Wehkamp, Bol.com, VD.nl etc.

Playgro

Playgro is een bedrijf dat kwalitatief goed speelgoed maakt voor de ontwikkeling van je baby. Ze produceren heel veel verschillende producten voor thuis, tijdens een reis, voor het voeden, veiligheid en baby care. Playgro is een bedrijf dat in 1992 is opgezet in Australië, maar zit nu in 57 landen verspreid over de hele wereld.

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Hoe ziet de Playgro baby rammelaar eruit?

Deze baby rammelaar is ongeveer 20 cm lang en de plastic buis heeft een diameter van ongeveer 3 cm. De plastic buis is hol waar vele gekleurde harde plastic balletjes in zitten. Aan de onderkant van de buis zit zachte, dikke, rood gekleurde stof omheen. Ook zit hier een klein strookje gladdere, blauwgekleurde stof. Aan de bovenkant van de rammelaar zit een grote zachte kop van een hondje, een puppy. Deze kop heeft verschillende vrolijke kleuren zoals rood, geel, oranje, paars en groen. De oren van de hond zijn van een andere stof gemaakt, die gladder aanvoelt. Hier zitten figuurtjes op getekend.

Is de Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar leuk om mee te spelen?

Mijn kleine man vindt het heel leuk om met deze rammelaar te spelen. Het is maar heel simpel en goedkoop speelgoed, maar de kleintjes hebben er zoveel plezier van. Teneerste kunnen ze er geluid mee maken wanneer ze er mee schudden, maar ook de verschillende soorten stof is goed voor de ontwikkeling van baby's. Dit is namelijk goed voor de zintuigelijke ontwikkeling en het schudden van de rammelaar is goed voor de motorische ontwikkeling. Dit is één van de weinige speelgoed producten van mijn zoontje waar geen batterijen in hoeft en eigenlijk is dat wel heel fijn. Ook vindt hij het leuk om de rammelaar als hamer of drumstok te gebruiken, maar wees niet bang. Hij kan er niks echt mee beschadigen, want de uiteindes zijn van heel zacht materiaal.

Playgro Twinkle Sticks Puppy Rammelaar: goedkoop baby speelgoed dat goed is voor de motorische en zintuigelijke ontwikkeling!

Conclusie

Ik ben heel blij met dit baby speelgoed. Het is goedkoop speelgoed en mijn zoontje is er hartstikke blij mee. Ook een voordeel is dat er geen batterijen in hoeven, dus geen oneindige liedjes en verhaaltjes en batterijen die op kunnen raken. De vrolijk gekleurde baby rammelaar is goed voor de motorische en zintuigeljike ontwikkeling. Het speelgoed is van goede kwaliteit en naast het rammelen leert je baby ook hoe verschillende soorten stof aanvoelt. Wat mij betreft zeker aan te raden om te kopen voor je baby!

Pluspunten
+ Goedkoop
+ Goed voor motorische en zintuigelijke ontwikkeling
+ Hoeft geen batterijen in

Minpunten
Geen
Deze baby rammelaar of ander leuk baby speelgoed bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Merk: Playgro
Type: rammelaar
Leeftijd: van 0 tot 2 jaar
Verkrijgbaar: (online) speelgoed- en babywinkels zoals Toysxl, Bartsmit, degrotespeelgoedwinkel.nl, Intertoys, Babypark.nl en Prenatal, maar ook bij online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com etc.
Prijs: tussen € 7 en € 12 (goed rondkijken loont!)

Ben je op zoek naar ander speelgoed van het merk Playgro? 
Dan weet ik zeker dat je de onderstaande artikelen ook leuk vindt om eens door te lezen!

Playgro Bendy Ball
- Simpel speelgoed, maar heel goed voor de motorische ontwikkeling van je baby!

Playgro Vormenstoof Olifant
- Leuk, veelzijdig en educatief speelgoed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...